Menu
Log in

AsociaTia in apararea medicilor

Log in

Inregistrare membri

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE


Acest regulament se aplica accesarii site-ului www. apararemedici.ro si prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a persoanelor care ne transmit date cu caracter în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

CINE SUNTEM? OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL. Datele dvs. sunt colectate de către Asociatia in Apararea Medicilor, cu sediul social in Strada Ion Slatineanu nr. 14, Sector 1, Bucuresti, Număr de înregistrare la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 12/06.02.2019, Cod Unic de Inregistrare 40753296.

CARE SUNT DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM? Prelucrăm datele pe care ni le furnizaţi prin completarea prezentului formular: nume, prenume, nationalitate, adresa postala, numar de telefon, adresa de e-mail, precum si detalii legate de activitatea dumneavoastra profesionala.

TEMEIURILE ŞI SCOPURILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

1.Datele dumneavoastra sunt utilizate pentru inscrierea calitatii de membru activ al asociatiei;

2.Datele dumneavoastra sunt prelucrate şi în vederea executării obligaţiilor legale, financiar-contabile şi fiscale, precum şi în materia arhivării.

DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI. Datele cu caracter personal prelucratede noi nu vor fi divulgate și/ sau transferate către terti. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că esteposibil ca în anumite circumstanțe să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră cu caracterpersonal partenerilor cu care colaborăm și/ sau altor terți furnizori de servicii.

PERIOADA STOCĂRII DATELOR. Datele sunt păstrate pentru diferite perioade de timp, apreciate cafiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numaipentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisfacenevoile Dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege, in orice caz pentrumaximum cincisprezece ani.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE. În conformitate cu GDPR, aveți următoarele drepturi: a) Dreptulde acces la datele prelucrate, b) Dreptul la rectificarea datelor, c) Dreptul la ștergerea datelor(“dreptul de a fi uitat”), d) Dreptul la restricționarea prelucrării, e) Dreptul la portabilitatea datelor, f)Dreptul de opoziție, g) Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, h) Dreptul de a depuneoplângere la autoritatea de supraveghere competentă, i) Dreptul de a vă opune prelucrării datelordumneavoastră în scopuri de marketing direct, j) Dreptul de a vă opune prelucrării datelordumneavoastră de către noi atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în intereselelegitime proprii sau ale unui terț.

Vă puteți exercita oricare dintre aceste drepturi în ceea ce privește datele personale pe care ni lefurnizaţi prin adresarea unei simple cereri la adresa contact@apararemedici.ro. Într-o astfel de situație este foarte posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră.


MEDICI PENTRU MEDICI

Vă rugăm să ne contactați pentru a deveni membru


0726 160 590

contact@apararemedici.ro


Copyright 2023 © Asociatia in Apararea Medicilor



Str. Ion Slătineanu nr. 14, București

Powered by Wild Apricot Membership Software